Makýza Messabox s9170

MarkýzaMarkýza

Elegantní markýza MESABOX S9170 je atraktivním stínícím systémem pro velké prostory jako terasy restaurací a domácí terasy.

Kompaktní a lineární design dává markýzám MESABOX elegantní vzhled. Díky teleskopické technologii zůstává látka napnutá, když je markýza otevřená, nehledě na její pozici. Když je markýza zatažena, zakulacený konec profilu utváří zapouzdření, které chrání látku a teleskopické paže od ničivých následků počasí.

Markýza je vhodná pro použítí v nejen komerčních prostorech.Markýza je vhodná pro použítí v nejen komerčních prostorech.
Markýza Mesabox S9170Markýza Mesabox S9170

Dva vyztužené nosiče činí markýzu jednoduše upevnitelnou ke zdi nebo ze stropu. Úhel sklopení markýzy může být jednoduše upraven. Standardní integrovaný elektrický pohon může být pohodlně rozšířen o volitelné ovládání nebo o automatický systém na detekci slunce/větru.

Hliníkové zapouzdření: maximální ochrana pro zataženou markýzuHliníkové zapouzdření: maximální ochrana pro zataženou markýzu
Až 28m2 permanentně napnuté látky – díky technologii teleskopických ramen.Až 28m2 permanentně napnuté látky – díky technologii teleskopických ramen.



Markýza Jumbo



Zpět na: Sortiment > Markýzy > Terasové kazetové markýzy

Parametry Markýzy

Rozměry markýzy
Šířka min. 350 cm
max. 700 cm
Hloubka min. 250 cm
max. 400 cm

Z našich Realizaci

Transparentní roleta

Transparentní roleta vytváři v místnosti příjemné světlo.

mapa stránky